Nega Ustnic In Tudi Naravna Roza

Rate this post

Nega Ustnic In Tudi Naravna RozaVečina deklet želi rožnate in mehke ustnice. Strojene ali temne ustnice pazijo zunaj območja, prav tako pa lahko razmišljate o tem, kako ga prikriti s šminko itd. Vendar pa lahko ustnice postanejo svetlo rožnate z nekaterimi naravnimi načini. Da, naravni pristopi so neškodljivi, prav tako pa vam bodo pomagali povrniti rožnate tone, zato vam ni treba pokrivati ustnic s šminko in tako naprej. Ali pa se počutite nerodno s temnimi, pigmentiranimi ustnicami. Spodaj si oglejte, kako narediti ustnice v hiši roza brez šminke. Piling naredi ustnice bolj gladke, prav tako pa zmanjša temo in barvanje, kar posledično poveča naravno rožnato barvo ustnic.

Ste prepoznali, da redno čiščenje ne samo, da so ustnice mehkejše, ampak tudi manipulirane. To je precej preprosta, vendar izjemno zanesljiva metoda. Ustnice lahko očistite s staro zobno pasto ali oljnim želejem. Vazelin se nanese na ustnice in očisti s čopičem. Možnost je piling za ustnice. Zmešajte malo sladkorja in tudi medu ter nanesite na ustnice, da jih operete. Vzemite 8-10 padcev limoninega soka in vanj vključite ščepec kurkume v prahu. Uporabite na ustnicah ponoči in sperite naslednji dan. Pred uporabo, se prepričajte, da so vaše ustnice niso razdeljene, ali pa pri uporabi tega izdelka bodo zagotovo taline.

Kako narediti ustnice privlačne in naravne

Da bi bile ustnice osupljive tako z ličili kot tudi brez njega, morate skrbeti zanje, skrbeti zanje in jih tudi “prepustiti”. Piling pilingi in tudi maske dajejo ustnicam rožnato senco. Smiselna Tehnika, Kako narediti ustnice debele in tudi rožnate v 5 sekundah: tik preden zapustite hišo, samo očistite ustnice z mehko zobno krtačo, navlaženo v vodi. Ne delajte edinstvenih pobud, s krožnimi gibi na ustnicah ali drugače škodujte tanki in tudi občutljivi koži. Z običajnim čopičem se lahko znebite keratiniziranih celic, ki dajejo ustnicam natančen videz, pa tudi sprožijo pretok krvi, zaradi česar so ustnice rožnate in bujne.Kako narediti ustnice privlačne in naravne

Enak učinek je mogoče doseči, če gobo pokvarite s sladkornim pilingom. Če ga želite pripraviti, samo zmešajte 1 žlico medu in 2 žlici sladkorja. Nanesite piling na ustnice in jih tudi nežno masirajte 1 min. Pranje sladkorja z udobno vodo, v bistvu ne prepoznate ustnic-piling je spektakularen. Maske iz običajnih malin, semen granatnega jabolka, pese in rdečih povečanih cvetov, ki jih boste vlagali večkrat na teden, bodo vsakič zagotovo naredile vaše ustnice veliko lepše in čudovite.

Aplikacije

AplikacijeNe pozabite hidrirati ustnic, saj glede na to, da “kaše ne pokvarite z oljem”, vlaženje ustnic ni nikoli nepotrebno. Brez dosledne hidracije ni mehkih roza ustnic. Ves dan ne bodite leni, da bi ustnice namazali z balzamom, ponoči pa lahko uporabite vazelin, olivno ali kokosovo olje. V hladnem in vročem vremenu je hidracija ustnic pomembna, saj je ustrezna hidracija tako obramba ustnic kot tudi nega. V tem primeru v nobenem primeru ne smete lizati ustnic, saj to prinaša tudi večjo suho kožo. Ne prezrite hidracije od znotraj, pri čemer upoštevajte režim pitja (6 – 8 kozarcev vode čez dan).

  1. Ker se sončna svetloba ne samo suši, ampak tudi senči ustnice, je za vlaženje ustnic s posebno UV zaščito veliko bolje uporabiti balzame za ustnice.
  2. Dame, ki ne zanemarjajo vlaženja ustnic, so lastnice lepih ust z naravnim odtenkom, brez težav s suho in razcepljeno kožo. Previdna kozmetika ustnic in tudi obraza. Ličila, ki ostanejo na ustnicah, povzročajo dejstvo, da so ponoči ustnice res suhe, koža pa je dejansko spremenila senco.
  3. Pri čiščenju kozmetike z obraza bodite posebno pozorni na kozmetiko na ustnicah. Brezhibno očisti ustnice z navadnim oljčnim oljem ali drugo maščobo, ki hkrati vlaži očiščene ustnice.

Leave a Comment