Photorejuvenation za lepo obliko obraza

Rate this post

Photorejuvenation za lepo obliko obrazaKo iščete v ogledalu ali zadovoljiti nekoga, eden od najbolj opazen je obraz, zato je nujno, da je vsak od njih ne samo dobro urejene, ampak tudi priča dobrega zdravja. Koža obraza je razen vsakogar, kar bi rad videl. Nekatere motijo pigmentna mesta, vaskularna mreža ali druga stvar, ki je dodatno opazna okoli oči. Dandanes pa o njem ni treba več razmišljati kot o nečem posebnem, saj so na voljo tako imenovani Tretmaji fotorejuvenacije kože, ko močan aparat za svetlobni impulz pomaga izboljšati barvanje in ščiti pred vidnostjo kapilar. Običajno po enem postopku stranke poleg krepitve kože in elastičnosti znatno izboljšajo polt in čistost kože.

Vrsta neposredne izpostavljenosti in inovacije “postopek fotorejuvenacije temelji na močni inovaciji z izjemno impulzno svetlobo (IPL), ki jo je mogoče uporabiti za aktivno odpravljanje težav, specifičnih za kožo,” pojasnjuje Inga Saulite, kozmetologinja v salonu “Babor lepotni SPA”.

Dodaja, da se tehnologija IPL uporablja za odpravo številnih pomanjkljivosti. Sprva, če na koži obstajajo pigmenti, ki jih dobimo bodisi pod vplivom sončne svetlobe bodisi zaradi hormonskih sprememb (pri nekaterih ženskah se pojavijo med nosečnostjo.

Privlačne Obrvi

Dame seveda vlagajo veliko časa, da skrbijo za svoj videz, obrvi niso izjema od tega pravila. Ni mogoče potrditi, da lahko čudovite obrvi popolnoma spremenijo obraz, zaradi česar je mlajši in tudi veliko bolj privlačen. Na obrvi, kot na odbitku, obstaja vrsta, ki se nekako nenehno spreminja. To se določi glede na dejstvo, da so ženske omogočene skoraj vse vrste oblike, gostote, kot tudi dolžino. Vendar čudovite moške obrvi ustvarjajo široko ravno črto, izvzeto iz vpliva sloga. Vse velikosti in oblike so določene podobno – risanje pogojnih ravnih črt z zunanjimi in notranjimi koti oči. Da bi obrvi, da je seksi, morate razumeti, kje začeti, kako ravnati, kot tudi, kdaj prenehati.Privlačne Obrvi

Praviloma je potrebno odstraniti nekaj nepotrebnega ali nekje prebarvati ali pa ga malo očistiti. Odvisno od vrste vaših obrvi. Tretji cilj postopka IPL je doseči anti-age ali anti-aging stanje. Res je, da v prvih 2 primerih, učinek je viden po prvem zdravljenju (včasih le takoj, ko je dovolj), vendar v primeru, ko obstaja želja, da odloži staranje z IPL, rezultat ne bo takoj opazen-običajno po zdravljenju traja mesec, eno in petdeset odstotkov, medtem ko se kolagenske celice izboljšajo in koža okrepi, postane močnejša in tudi pride do njene ponovne rasti.

Nenehno Jih Servisirajte

Nenehno Jih ServisirajteTo je enostavno določiti tudi debele in velike obrvi. Za to zadostuje, da jih s pomočjo pincete ali pincete odpravite v želeno obliko ali si ogledate kozmetični salon. Meso je treba oskubiti v smeri njihovega razvoja. Da bi zagotovili, da imate privlačne obrvi in jih spremenite v oblikovanje obraza, morate upoštevati. Samice z podolgovatim obrazom morajo gladiti črto in jo raztrgati na zgornji strani. Če imate zaobljen obraz, potem je veliko bolje dvigniti obrvi. Pri hudih vekah je treba dvigniti razdaljo med očesom in čelo, pri čemer ostanejo le zgornje dlake.

  1. Če po prilagoditvi, kot tudi debele obrvi, niste zadovoljni s svojo obliko, boste morali počakati, dokler dlake rastejo še enkrat, nato pa zagotoviti lepo obliko.
  2. Če niste povsem prepričani o uspehu, je bolje, da se odpravite v salon, da zagotovite, da vam bo kozmetolog naredil izjemno osupljive obrvi, ki bodo poudarile vse naravne lepote obraza. Strokovnjaki za redke obrvi so ustvarili majhne trike, s katerimi jih lahko naredite še bolj smiselne.
  3. Če so dlake dokaj redke, jih pobarvajte z edinstvenim svinčnikom. Udarci se uporabljajo na kratko in tudi brez pritiska, nato pa jih nežno podrgnemo s čelo ali povprečnim bombažnim tamponom. S kratkimi obrvmi so naslikane zunaj, zgoraj. 

Leave a Comment