Pravilno kot tudi blago čiščenje kože

Rate this post

Pravilno kot tudi blago čiščenje kožeMed najpomembnejšimi fazami v rutini nege kože obraza je čiščenje, zato je zelo pomembno, da odkrijete visokokakovosten čistilni estetski izdelek, ki bo zagotovo primeren za vrsto kože obraza in se po nanosu hitro spere. Za lastnike mastne kože bo čistilni gel ali pena zagotovo bolj primeren, za suho kožo pa bo čistilno mleko zagotovo veliko boljše. Prepričajte se, da se osredotoči na visoko kakovost izbranega zdravljenja– pri vključevanju odlično losjon za obraz z slabe kakovosti čistilo, želeni učinek ne sme priti, ker so koristne snovi, vključene v losjonu zagotovo ne bodo mogli sprejeti v desno v kožo. “Kožo obraza je priporočljivo očistiti dvakrat na dan-zgodaj zjutraj in ponoči.

Posebej skrbno filtracijo je treba opraviti zvečer, saj se zvečer koža obnavlja, vendar umazanija, prah in ostanki kozmetike, ki se naberejo čez dan, bistveno motijo ta proces. Treba je opozoriti, da so ljudje pogosto nepravilno uporabljali matični mleček-da bi ga postavili na vdani disk in nato očistili obraz. Pravzaprav je treba čistilni predstavnik s konicami prstov previdno očistiti naravnost v navlaženo kožo in nato popolnoma sprati z vodo.

Po uporabi mleka se bo koža trenutno počutila srečno hidrirano, ” razlaga Catherine Blumberg, lepotna svetovalka v konceptni trgovini Apotheka Lepota. Masaža obraza terapija za prožnost kože obraz posameznika ima 43 različnih mišic, ki jih je priporočljivo občasno “zrahljati”, zato skrbi za njihovo čvrstost in elastičnost.

Ampule kot tudi serumi-dodatna nega

V zadnjih nekaj letih so številne ampule in tudi losjoni dejansko postali zelo priljubljeni, s pomočjo katerih koža prejme dodatne vitamine in koristne snovi, kar omogoča intenzivno prehrano, vlaženje in obnovo. Ta sredstva se predlagajo za uporabo v vrsti programa v trenutkih, ko koža zahteva dodatno nego, na primer, ko se obdobja spremenijo. Po zimskem času je koža običajno videti obrabljena in siva, zato bodo energijske sestavine losjona pomagale, da se povrne veliko hitreje, po poletni sezoni, ko bo veliko časa zagotovo vloženega v sončno svetlobo, bo koristen serum z izjemno vlažilno strukturo.Ampule kot tudi serumi-dodatna nega

Prepričajte se, da se seznanijo s težavami uporabe izbranih ampul in seruma-obstajajo losjoni, ki zahtevajo, da je treba zagotoviti z ustreznim losjonom, vendar je zelo pomembno, da uporabite ampule hitro po odprtju. “Da se koža pri izvajanju masaže obraza ne poškoduje, jo je treba narediti nežno in tudi pravilno. Izkušnje kažejo, da ljudje ponavadi pretiravajo s pritiskom, ki se uporablja v celotni masažni terapiji-prav tako se izvajajo trdni gibi, tudi Šiška-in uporabljajo tudi napačna navodila masaže. Posledično lahko nepravilno izvedena masažna terapija podaljša kožo, poveča zmanjšanje ovalnega obraza, pa tudi razvoj kapilar ali kuperoze, poleg tega pa povzroči edem z nepravilno stimulacijo limfne cirkulacije. Poleg tega se lahko pri masaži z nečistimi rokami pojavijo akne in izpuščaji.

Ohranjanje naravnega ravnovesja mikroflore kože

Ohranjanje naravnega ravnovesja mikroflore kožeNa naravno mikrofloro kože ne vpliva samo zunanje okolje in rutina nege kože, temveč tudi neprimerna kozmetika. Onesnaženost zraka v okolju naredi kožo sivkasto, zmanjša njen naravni sijaj, medtem ko neprimerna rutina nege kože prispeva k dehidraciji kože in poveča temne kolobarje pod očmi. Da bi se povrnili in ohranili naravno ravnovesje mikroflore kože, koža potrebuje rutinsko nego, z uporabo vseh potrebnih predmetov v pravilnem vrstnem redu. Na začetku je treba opraviti čiščenje kože z mlekom, gelom ali peno, po katerem je treba raven pH kože podpreti z restavratorjem, na koncu pa nanesti tudi losjon za obraz.

“Če uporabljamo dekorativno kozmetiko, lahko pred čiščenjem kože uporabimo tudi micelarno vodo ali izdelke za odstranjevanje ličil. Tudi, losjon ali ampule, kot tudi losjon za oči, se lahko uporablja pred uporabo kreme za obraz. Številni dobavitelji so razvili SOS losjone ali specializirane kreme, narejene posebej za stabilizacijo kožnega mikrobioma,” navaja K. Blumberg.

Leave a Comment