Zdrava In Uravnotežena Privlačna Koža Obraza

Rate this post

Gladka, žametna, privlačna koža je ključ ženske privlačnosti in najstniškega razvoja čudovitega človeštva. Kako ga najti, če vsakodnevni napadi različnih” gangsterjev ” – sovražne ekološke spremenljivke, neuravnotežena prehrana, dolgoročni prehranski režimi, vztrajna napetost in neželene navade-pokvarijo videz, ustvarijo gube, luščenje, akne in tudi bolečino na koži? Kozmetologi predlagajo, da začnete z, da se seznanite z vašim načinom življenja. Samo integriran pristop ima sposobnost, da zagotovi naše radikalno make over: zdrava in uravnotežena prehrana, velik počitek, zmerno telesno vadbo, kot tudi pozoren vsakodnevno nego.Zdrava In Uravnotežena Privlačna Koža Obraza

Dnevni odmerek mora biti naravne aktivne sestavine, t.sk. sveže zelenjavo in sadje, pa tudi ribe in školjke z različnimi Omega-3 maščobnimi kislinami. Fermentirani mlečni izdelki ali darila narave, natovorjeni z grobimi vlakni, bodo zagotovo pomagali prilagoditi delo črevesja – glavnega “čistilca” telesa in tudi kože. Izpustite kožne zdravnike, ki priporočajo ocvrto, mastno, prekajeno, soljeno in vročo hrano.Hidracija treh plasti naše prevleke-hipoderma, dermis in povrhnjica – se zgodi 80% od znotraj, zato morate dnevno popiti vsaj en in pol litra čiste vode brez plina, da ohranite delovanje kože in izboljšate njen trg.

Antioksidanti in tudi prosti radikali

Osupljiva koža je lahko pri ženskah katere koli vrste: mastna, popolnoma suha ali kombinirana. Izbira med lepotnimi saloni in samooskrbo dermisa, mnoge ženske raje uporabljajo rezidenčno terapijo. Kljub temu se občasno prepuščajo strokovnjakom. Preostali čas se ukvarjajo z zadovoljstvom v vašem domu. Koža je popolnoma suha, mastna ali utrjena, hvaležno odobrava čiščenje dvakrat na dan, vlaži, neguje in ščiti.Antioksidanti in tudi prosti radikali

Pri izbiri izdelkov za nego doma ali kozmetične trgovine morate poskrbeti, da ustrezajo vašemu tipu dermisa. Globinsko čiščenje grmičevja za suho kožo se uporablja takoj v 7 dneh, pa tudi za mastno kožo – dvakrat. Zvariti, kot tudi infuzije naravnih zelišč, neverjetne maske svežih izdelkov odlično negujejo naš pokrov in tudi ne skrbite za načrt družinske porabe. Osupljivo lepa koža v vašem domu je pridobljena s pomočjo različnih vrst kavnega pilinga: 100 g narejene kave, pomešane z 2 tsp. oljčno olje (ali jojoba) in tudi 1 žlička. naravni med. Ta nežen piling previdno stisne zunanjo plast zunanje plasti na kateri koli del telesa, še posebej po pari.

Negovalne maske za popolnoma suho kožo obraza vsebujejo veggie olja, med, rumenjak, banano, smetano in druge koristne sestavine, ki zagotavljajo prožnost in sijaj.

Čudovita koža-sanje ali resnica

Čudovita koža-sanje ali resnicaGladka, kremasta, privlačna koža je ključ ženskega šarma in mladostniške rasti ljubkega človeštva. Kako ga najti, če vsakodnevni napadi različnih” mafijcev ” – agresivni okoljski vidiki, neuravnotežena prehrana, dolgotrajni prehranski režimi, vztrajni stres in nezdrave navade-pokvarijo videz, povzročijo gube, luščenje, akne in tudi bolečino na koži? Kozmetologi svetujejo, da začnete z osredotočanjem na vaš način življenja. Le celostni pristop nam lahko zagotovi radikalno dvigovanje obraza: zdrava uravnotežena prehrana, odličen počitek, zmeren fizični napor in skrbna vsakodnevna nega. Dnevni odmerek mora biti naravne sestavine, t.sk. sveža zelenjava in sadje ter morski sadeži z različnimi Omega-3 maščobnimi kislinami.

Fermentirani mlečni izdelki ali darila narave, polni surovih vlaken, bodo zagotovo pomagali prilagoditi delo črevesja – glavnega “čistilca”telesa in kože. Izpustite strokovnjake za kožo, ki predlagajo ocvrto, mastno, prekajeno, slano in vročo hrano.

Hidracija treh plasti naše prevleke-hipoderma, dermis in tudi kože – poteka 80% od znotraj, zato morate dnevno zaužiti najmanj enega in pol litra urejene vode brez plina, da ohranite delovanje kože in okrepite njen trg. Lepa koža je rezultat zdravega večernega počitka. Kot razumete, so celice dermisa najbolj pravilno obnovljene, ko počivamo do dvanajstih ponoči. Po drugi strani pa dnevni spanec prispeva k videzu utrujenosti, šibki menijo, da je naš pokrov.

Leave a Comment